Общо показвания

вторник, 9 юли 2013 г.

На глухарчето, герданите...

Привет от глухарчето!Напоследък все по-рядко успявам да вляза тук, но днес имам малко време да споделя настроенията си напоследък...Правенето на детски бижута, от една авантюра, се превърна в нещо което обсеби цялото ми свободно време.Продължавам да творя своите шантави, колоритни и нестандартни колиета за малки сладки съкровища, така наречените дъщери. :)На някои даже може да им идват в повече, но това съм аз, и не мога и да искам да правя нещо по-различно.Обикновено всичко в мен е толкова крещящо от емоции и цветове и няма как да не ги предавам на нещото оформящо се от ръцете и сърцето ми, даже то си е вид терапия, себеизразяване.Така че, има и бонус, заряд от положителна енергия.
Вече мога да се похваля и с поръчки и съм толкова благодарна и щастлива, че някой ми се е доверил и е решил, че аз мога да зарадвам, не кой да е , а собственото им дете, това си е огромна чест!



И такааа...Това го изработих по повод 1-ви юни.Мир, любов и равенство за всички деца по земята!
                 

 А това бе вдъхновено от едно малко, буйно момиченце, обичащо животните.Докато майката описваше детенцето си, аз някак си, се оприличих с него и си спомних детсвото си и какъв бе споменът за мен, от него.Няма нищо по-хубаво от слънцето, домът, цветята, игрите...и кучетата, разбира се, за къде без тях!
                       

А това...хм, признавам си, тук бях пристрастна.Нежната собственичка на това колие е зодия Риби, а аз съм горд представител на тази зодия.Майката на това детенце си представяше, вълни, жълта рибка, мидички...и на мен толкова ми хареса идеята, че буквално я възпроизведох.Дано, златната рибка, изпълни всички желания на малката Леа.








Тук кодовата дума беше"Кокетна"."На мама, кипрата!", това бяха думите които прочетох.Момиченцето, бързащо да се превърне в млада жена.Да, нека да расте, да пробва на мама грима, обувките..., но никога да не забравя детето в себе си.
И така нататък,и така нататък...
                      
А това е брошка в моя любим Шаби Шик стил.Направих я като скромен подарък за една мама, достави ми огромно удоволствие.Обожавам романтиката и женствеността на този стил...естествено няма да се спра до тук, вече имам концепция за цяла колекция, хе-хе...Много креативност и заряд на всички минали от тук! Усмивки. :)